14-9-2020 Fremtidens bredbånd og TV i Nyråd

NyraadNet har i dag kontrakt med YouSee, der efter udbud og beslutning på en tidligere generalforsamling, har retten til levering af TV og radio. Samtidig leverer YouSee bredbånd til en stor del kunder i Nyråd. Kontrakten løber frem til 1. maj 2022, og giver vores kunder gode rabatter på diverse produkter.
Bestyrelsen har nu indledt forhandlinger med diverse aktører på markedet for TV, bredbånd, telefoni og radio, med henblik på at finde den bedste og gerne også den billigste løsning for fremtidens leverancer til Nyråd. Der forhandles med flere aktører på markedet.
Henset til forhandlingernes fortrolighed, kan det for nærværende ikke oplyses hvem der forhandles med. Det kan dog oplyses, at leverandører af fibernet er med i forhandlingerne.
Under coronasituationen med mange hjemmearbejdspladser, har det desværre vist sig, at ikke alle får leveret den internethastighed de betaler for.
Bestyrelsen har derfor holdt møde med YouSee og Dansk Kabel TV, med henblik på hurtigt at få en bedre bredbåndsløsning i anlægget. Bestyrelsen forventer en løsning på dette problem allerede i løbet af oktober måned.
Så vidt det er muligt - under hensyntagen til forhandlingernes fortrolighed - prøver bestyrelsen at holde jer opdateret her på hjemmesiden.
Det forventes endvidere, at bestyrelsen kan aflægge en mere detaljeret status i forhandlingerne på generalforsamlingen onsdag den 25. november.
Venlig hilsen
Bestyrelsen 

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Fremover skal al henvendelse vedrørende:

Pakkeskift
Indbetalinger
Genåbning
Lukning
- stiles til Dansk Kabel TV´s medlemsadministration.

Dette kan ske via mail eller telefon således:
Mailadresse: nyraad@danskkabeltv.dk
Telefon: 7695 8422
Mandag til fredag 09.00 – 15.00

Fejlmelding Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV - support
43 32 47 00
Man-fre: 9:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 16:00

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Alle ugens dage: 8:00 - 20:00